Vi söker seniorsäljare

Vi söker en självständig och driven seniorsäljare med dokumenterad erfarenhet av kvalificerat säljarbete.

Har du kompetens inom it/kommunikation och goda ekonomiska kunskaper? Kan du dessutom ta stort ansvar för att boka och genomföra säljmöten? Då kanske du är den seniorsäljaren som vi söker! Vi erbjuder dig ett spännande arbete, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är heltid under kontorstid och viss kvällstid vid behov.

Tror du att du har vad vi söker ska du skicka din ansökan till satterstrand@hammaro.se senast 5 augusti.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vd Pernilla Uddh: pernilla.uddh@hammaro.se och tfn 073-275 49 90.

Mer om Sätterstrand
Tillsammans utvecklar vi Sätterstrand till en av världens modernaste IT-anläggningar. Våra kunder kan spara pengar på sista raden samtidigt som de bidrar till en grönare framtid. Våra datahallars energieffektivitet uppnås genom bland annat ett miljövänligt och modernt kylsystem med värmeåtervinning och driftsäkerhet. Här hittar du även redundans för fiber, kraft och ups, samtidigt som supporten aldrig är långt borta – anläggningen är full av IT-experter. Sätterstrand erbjuder hyra av datahallar, kontor och konferens.

Publicerat:
juli 3, 2012

Av:
admin