2016 beslutades att Sätterstrand med datahallar och allt avvecklas.

Vad vi lovar:
Sätterstrand är ett område för företagsamma människor som vill utveckla sina företag och affärer. Vi som sitter här koncentrerar oss på affärer och det som genererar affärer och låter idéer få ta plats och växa. Det är ett ställe som attraherar företagsamma människor och företagsamhet – och utifrån rätt prioriteringar. En företagares behov: Du behöver rätt ställe att sitta på, med rätt förutsättningar för att kunna växa i en modern värld.


Vad vi erbjuder:

Vi sitter på ett område med lokaler anpassade för företag att växa i, att låta idéer formas och lyfta. Oavsett om det är som permanent hyresgäst eller som gäst i vår konferensverksamhet garanterar vi rätt förutsättningarna för att ta nästa steg.

För vem vi finns:
Det här är för människor som hela tiden strävar efter att ta sig framåt. Människor som vill växa med sina företag och som förstår och älskar livet som företagare eller är väldigt företagsamma.

Det är inte för de som pratar om att göra något – utan för de som gör något utan att tala om det. De som kommer till Sätterstrand gör det för utvecklingens skull. Här får man umgås och inspireras av andra företag som vill göra samma resa – växa, utvecklas och ta nästa steg.